Què és el Joc Solidari?

El GRAN JOC SOLIDARI a Quart de Poblet, sorgeix com a iniciativa de les Cases de Joventut del municipi. Aquest consisteix en un gran joc de proves, en el qual participen xiquets, xiquetes i joves del poble. Naix l’any 1995 en una Casa de Joventut de Manises, estenent-se a les Cases de Joventut d’altres municipis com Quart de Poblet, Xirivella, Alaquàs i Torrent.


El joc consisteix en sensibilitzar de la importància de treballar per aconseguir justícia social al nostre món. L’activitat és una acció globalitzadora que s’emmarca dins de les nostres Jornades de Solidaritat, on es realitzen diferents actuacions durant un període de temps concret. Aquestes actuacions van des d’un sopar, projeccions d’alguns curts, tornejos de jocs i rifa de productes de comerç just, exposicions, debats i xarrades, i una part de sensibilització en els centres educatius.


L’activitat compta amb la participació activa de les persones de les tres Cases de Joventut (CJ l’Amagatall, CJ Cebollera i CJ Barranquet) així com d’altres associacions del municipi, intentant implicar el màxim de col·lectius possibles: associacions juvenils, ONGD’s, col·legis, instituts, partits polítics, AMPAS i regidories com a Joventut, Pau i Solidaritat, aconseguint així un projecte inter associatiu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s